fredag 12 april 2013

Tack gode Gud för att det är fredag!

Slitet Jag minst sagt. Slocknade i soffan både en och två gånger nu på eftermiddagen. Det är tufft med diet, hård träning och intensiva studier.

Nu tar jag ett välförtjänt dygn av ren vila. Morgonen var en smula euforisk, spinning 06.40 med Marta. Det kan liksom inte bli tuffare än så. Det där lilla extra som jag inte tror finns i benen/huvudet/lungorna pressas nästan alltid fram under kvinnans galna pass. En chock för kroppen så tidigt på morgonen. 4 set med axlar efteråt och då kramade jag verkligen ut sista droppen med energi! Kaffet och min proteinbar smakade extremt gott efter dusch och cykeltur upp till Emma. En stor fail idag som känns ikväll är att jag körde spinning i spetstrosor, en skev modell, som skar rätt in i ljumskarna! När jag duschat insåg jag att jag glömt det där med rena trosor. Det blev nakenchock idag under mjukisarna. Lagom med tur att vi skulle skriva hemifrån idag ;)

Nu håller jag tummarna på att jag tycker om middagen. Att äta fläsk är tydligen svårt nu förtiden, men en helstekt fläskfilé borde gå ner i lilla magen. Lite konstigt att inte avnjuta ett glas rött till maten. Men oj så gott för kropp & själ.

Ha en skön helg! Allt gott <32 kommentarer:

  1. Nästa fredag får vi se till att vi har rätt kläder både med oss och på oss. Spinningen var ju obeskrivligt jobbig idag. Det är med lite hatkärlek jag ser fram emot fredag. Berätta mer om dieten!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo då, känslan efteråt är ju obeskrivlig :)

      Radera