fredag 26 april 2013

Framtidstro

Och så var det fredag igen. Jag tycker dagar och veckor smälter samman till en ändå lång smet. Har varken koll på vilken dag, vecka eller år? det är. Jag skrev 2014 på vår rapport först, tjejen med koll?

Sov inte bra denna natt heller, men kände mig trots fem timmars sömn pigg i kropp & ben. Måste bli bättre på att packa mina väskor kvällen innan träning, har en tendens att glömma saker. Som strumpor till spinningen, nytt linne till styrkepasset efteråt och så en kofta. Men jag lär mig väl snart.

Spinningen var galen imorse, alltså den mjölksyran som jag på något sätt cyklade förbi var dödens. Det brann i hela benen, sådär sa att öron kittlas till. Men efter djävulskt mycket mental pepp så lyckades jag trampa på till slutet. Det var en deltagare som pratade om varför hon mådde illa när hon tränade så tidigt på morgonen? Ja du lilla fröken, ett spinningpass med Marta mår du illa när som helst på dygnet, om du tar ut dig dvs. Med en flaska vatten blev jag levande igen och redo för ett kanon pass i gymmet med frugan.

Rygg/Mage
5 set rygg
4 set mage

Efter en lång dusch och uppfräschning flöt jag ut från gymmet till EH. Rapporten blev klar, klar i huvudet blir man minst sagt av Periodisk fasta.

En väldigt snabb lunch på ghingis med fina tjejer innan jag begav mig till huset bredvid på ett möte på landstinget.
Ett möte med flera HR-konsulter som gav så mycket. Lärorikt & intresseväckande. De lät mig ta plats i diskussioner och jag måste nog påstå att jag faktiskt hängde med bra i deras dialog. Härliga människor med lika värderingar och sådär mysigt öppna som jag vill påstå att jag är^^,

Det här med praktik kan bara bli bra, och ett ypperligt tillfälle att sluta än fler kontakter inför framtiden!

Ryggbiff, halloumi & bea framför Let's dance får avrunda denna arbetsvecka.

Trevlig helg!

2 kommentarer:

  1. Vad fin du är i linnet, Jossan !:) Låter som att du kommer få en mycket bra o lärorik praktik på Landstinget :) Puss mamma <3

    SvaraRadera