torsdag 22 november 2012

V där drömmen en dag är

att få vara utbildad sommelier. För jag älskar Viner av det röda slaget, av det bättre valet.  Jag ogillar vänner som bjuder på tetravin eller något 49:- vin från systemet. Då dricker jag hellre vatten. Då har man liksom förstört det fina med att dricka det röda guldet.

Något jag liksom kanske kan kosta på mig när mina, förhoppningsvis, framtida barn har blivit större?Jag drömmer om Frankrike och deras vingårdar, hur jag själv får plocka vindruvor vid de milslånga vinrankorna. Hur man liksom får chansen att lukta och smaka på viner som lagrats i öändligheten. Det är i alla fall en av mina drömmar. Än så länge så samlar vi bara på oss här hemma, med våra favoriter i vårt vinskåp. För att vi kan, också för att det har föds en genuin kärlek som vi båda delar för det där röda guldet...

4 kommentarer:

 1. Älskar viner, var på vinresa i Sydafrika då äldsta sonen fortfarande låg i magen. Dit ska jag absolut åka tillbaka till.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh så underbart. Smart att kunna kombinera Sydafrika med både deras underbara viner och deras fantastiska landskap.

   Radera
 2. Då är det dig jag ställer frågan till nästa gång jag behöver smakråd! Brukar få så fin hjälp på Systemet då jag inte kan så bra själv..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja men varför inte. Systemet i Ekholmen har ju fantastisk personal, alltid hjälpsamma!

   Radera