måndag 19 november 2012

Tack för att det finns lediga dagar

Jag trodde att duggan i fredags gick åt helvete men resultatet damp in klockan 22.40 samma dag och jag klarade den ändå. Ibland nedvärderar jag mig själv så mycket. Så den där vita månaden jag hade i bakhuvudet, att inte dricka något vin alls, klarade jag i ynka två veckor. Men det är ju bättre än inget.
Vi ville ju fira med goda saker. Jag och Alex delade på en god lagrad italiensk flaska vin tillsammans med tapas av olika slag framför X-factor. Mysigt att få lite kvalitetstid med henne bara.

Ingen vila ingen ro. En lång och pratsam frukost på frimis Scandic tillsammans med härliga vänner fortsatte helgen med. En ledig dag som jag utnyttjade till max. Ett stenhårt pass på gymmet med Sara som avslutades med en supersnabb intervall på löpbandet. Har verkligen tappat suget för långa löprundor, jag fryser mest hela tiden, och ser hellre att effektivisera konditionsträningen med snabba intervaller på löpbandet. Men om jag bestämmer mig för att vara med i utmaningen som Marta skriver om så kanske jag tillslut får tillbaka löparglädjen.

Vid lunch var jag hemma igen, försökte få upp en mycket sliten sambo ur soffan, ja han sov där hela natten... HAHA. Lagfest slutar inte riktigt alltid bra. Men kul hade dem här, och städningen lämnade jag till honom. Han somnade i soffan efter att ha tryckt i sig 18 bitar nuggets, han hade rester kvar av dipp i ansiktet när han vaknade. Män ! Han förstod heller inte varför jag inte ville ha Mc donalds klockan tre, hans hint var: Men jossan, en cheese kan man väl alltid äta? Älskling. Så när han inte fick äta i sängen blev han sur och somnade i soffan.

Pappa kan det där med att flambera oxfilé.
Vi var och storhandlade på Maxi, träffade allt för många man känner så vi kom hem lagom till att vi skulle iväg till mor och far på middag. En underbar middag som jag visste att det skulle bli med underbart god mat, mamma Hon kan hon.

Jobbade hela söndagen, har turen att jobba med fina människor som gör att tiden går riktigt fort! Nu har jag avnjutit min middag själv då M är och spelar match. Är helt slut efter ett skitroligt combatpass. Jag är urusel fortfarande men nångång i framtiden kanske jag kan känna mig lika cool och snygg som de andra.

Godnatt alla gamla & nya läsare.

Den nya tapeten i köket!! 

2 kommentarer:

 1. Grattis till duggan! Vad skönt att kunna bocka av lite. Jag hoppas du hänger med på 20 minuters utmaningen, så kan vi peppa varandra. Vad gäller Bc teknik så är du nog lite väl hård mot dig själv. Du har massa potential att bli både cool och riktigt vass. Vill du ha konkreta tips så kan vi ta det efter nästa Bc!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack, laddar för en ny på fredag! Jag blev verkligen sugen då det ändå handlade om ett kort pass varje dag. Det blir nog mer du som får peppa mig ;) Men jag ska göra mitt bästa, ska inhandla ett par lite varmare tights bara!

   Jag hoppas att det kommer, och ja, lite tips tar jag gärna emot. Sedan att man ska komma ihåg vad som är vad, det är en annan sak ;) Ses imorgonbitti!

   Radera