måndag 26 november 2012

Ledighet existerar inte längre

Kunde jag och Klara konstatera igår över en fika. En nära vän som pluggar alldeles för långt bort. Man blir mer och mer aktiv i sociala nätverk. Man jobbar flitigt, pluggar, tränar, socialiserar sig. Ja, soffhäng finns nog inte mer inplanerat i almanackan? Troligen inte om jag vill ha ett bra jobb i framtiden.

I fredags efter duggan som gick ok den här gången med rev jag och brorsan av ett tungt styrkepass. Riktigt kul att få sällskap sådär. Mamma kom förbi och lyckades ta ett foto på mig när vi sög ut den sista energin i TRX.banden.

Jag ursäktar frisyren... haha
En av mina fyra helger på Ica har jag fått turen att jobba dagtid. Lördagen gick i rasande tempo med alltid lika märkliga situationer. Johannelund säger jag bara... Jag och M delade på en flaska vin som han faktiskt köpt, Villa Puccini. Jag kunde inte slösa bort en middag till detta vin (ingen var egentligen hungrig) så jag slängde ihop en gööörenkel carbonara. 

Färsk pasta
4 äggulor
1 dl grädde
1 dl riven parmesan
överdriven mängd svartpeppar
knaperstekt bacon att garnera med

Koka pasta, stek bacon (jag gjorde mina i micron för att minimera fetthalten) Blanda sedan ihop grädden, äggulorna, parmesanen och pastan, krydda efter smak och på med baconen! Färdigt.  Tillsammans med ett glas italienskt kryddigt vin blev det mer än smaskens. 

Senare på kvällen var vi förbi en massa killkompisar. Kvällen slutade på loungeavdelningen på Platens, mysigt och grabbigt. 

Vi hade kul. M ser en aning skeptisk ut ? 

Idag har jag iaf läst det jag ska (tog en evighet) tränat Trx & spinning med bästa Jessie. Förberett maten. Druckit drösvis med kaffe. Ikväll blir det alla möjliga rätter, men jag ska äta falafel (hemmagjord) coleslaw och kycklingfilé. Looking forward! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar