måndag 17 september 2012

You're Alive

Efter mycket om och men tog jag beslutet idag att ringa Kungsängen och be om att byta min sida av sängen. En lång story bakom men hur som helst så är den "mjuka" delen för mjuk för mig, min svank kan inte alls slappna av och jag vrider och vänder på mig alldeles för mycket. Det är väl inte meningen att betala 20 000 kr och som avkastning av det få ett molande ryggont?
Det där med att om man väger en viss vikt, är så många centimeter lång har ingen betydelse. Jag som har en sjuk svank måste anpassa underlaget efter den. Så en medel skickas hit om två veckor. Skönt. M får det trångt på sin sida dessa två...

Vaknade upp utan halsont men med en såndär otroligt lättretad hosta. Jag hoppas att den där inhalatorn ska rädda min luftvägar en aning liksom det trycket som fortfarande finns i huvuet och bihålorna ska räddas av min nässköljare! Upp till bevis :) 

Kaffe och plugg återstår denna måndag. På återseende. Bjuder på en liten rolig video. Kunde inte redigera, slutet ska Inte vara med. Liksom det stökiga vardagsrummet. Men ändå. Go go dolls - Iris. En av världens bästa låtar. 


4 kommentarer:

 1. Asbra ju! Grym röst! Impad, gillar att det är oediterat också. Naket - äkta.
  Kul!

  Krya på dig. Sist jag var sjuk attack-tvångs-sov jag i tv dagar. nässpray och ipren, sen var jag frisk.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Björn :)
   Ja, det blir väldigt naket när man sitter sådär vid pianot.

   Jag försöker att tvångssova men så plingar mailen eller luren och man tvingas återgå till alla måsten. Är väldigt dålig på att bara vila en hel dag. Vi ses på gymmet snart hoppas jag :) Kram

   Radera
 2. Vad söt du är...:)Saknar det där pianospelandet o sången här hemma ! Se till att bli frisk nu ! Puss mamma <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gulle mamma, ja om man inte får träna får man spela piano och njuta av den hobbyn istället.
   Förkylningen är ok det är ju magen istället nu ... suck. Rings ikväll! <3

   Radera