onsdag 5 september 2012

Jag är ingen superwomen.

Jag vill gärna tro att min kropp ska klara av stressen av att ha koll på allting. Men ack nej. Att jobba halvtid, jobba dygnet runt med Nolle-P samt sköta ett hushåll har slagit ut mitt immunförsvar Igen.

Astman som krånglar, särskilt när vädret pendlar så mycket. Då förstår inte lungorna ett dugg och strejkar. Andas genom ett sugrör var känslan jag vaknade med imorse.  Dåliga tankar dyker upp och hipps så vill man inte göra någonting. Detta är väl nackdelen att vara astmatiker. Tänk om vi hade haft en årstid året om? Vad skönt det hade varit för oss då... Ska prata med sambon om en eventuell flytt till LA, det vore ju toppen?


Efter många dividerande mellan mig och M har jag övertalat honom om att köpa en vitrinskåp till alla våra vackra glas. Men man får absolut INTE säga vitrinskåp, hellre vinskåp eller glashylla. Vitrinskåp har gamla människor, punkt slut. Så kvinnan på IKEA förstod inte riktigt vad vi ville ha när M formulerade sina beskrivningar för henne. Vi äger inga IKEA-möbler mer än en garderob och hade glömt bort att det alltid är ett himla bestyr med att sätta ihop dessa möbler. Efter mycket frustration och svettningar beslöt vi oss för att hämta ny energi och göra om det rätt idag istället. Min envise pojk hade visst ringt IKEA och klagat imorse, han skulle dit och hämta gångjärn. Ni ska i alla fall få se hur det tar sig ut så snart vi har fått upp det. Spänningen är oliiiidlig.


Personaljuridiken går väl sisodär, lagar hit lagar dit, paragrafer som påverkas av en annan paragraf osv. Jag kan väl ha en jurist anställd för just det här? Jag vill ju jobba med kompetensutveckling, kompetensförsörjning och spetskompetenser. Men man kanske inte får välja så fritt ?

Det är fortfarande ingen i familjen som tror att jag kommer klara av att inte äta socker, så jag ska fasen bevisa det här, en gång för alla. Så det så lillebror!

2 kommentarer:

  1. Du fixar det helt klart, vara utan socker! Viljan är stark!

    SvaraRadera