måndag 3 september 2012

Septemberutmaning

Godmorgon?

Ja det är åtminstone morgon i mina tankar, jag tog en rejäl sovmorgon för att låta kroppen och knoppen vila lite extra som start för en ny spännande vecka. Nu kan jag lägga nollningen bakom mig och blicka framåt. Den här hösten bjuder på väldigt mycket arbete, både inom skolan och privat.

Lägenheten ska bli mer "vår", genom lite finputs och nya inventarier. HR-dagen 2012, det event jag och fyra andra tjejer ska anordna ligger lite i ofas och vi har väldigt mycket jobb att göra fram tills 18 oktober. Mitt jobb på ICA innebär nu till hösten en tjänst på 50 % (ekonomiskt sett), vilket gör att nästintill varje helg kommer att spenderas där. Min träning tar tid liksom sambolivet så hösten kommer bjuda på många nya utmaningar. Nu gäller det att jag är smart, planering och struktur är A och O. Till er som inte känner mig, jag är en riktig flamsmaja som älskar att "go with the flow", köra på känsla och tidsperspektivet kommer alltid i andra hand, vilket kanske inte riktigt passar nu till hösten. Jag ska försöka att ha kontroll. Jag lovar att göra mitt bästa i alla fall. ICal, tack för att du finns.

Som pricken över i:t fick jag mail av en familjemedlem att jag inom en snar framtid kan ha möjlighet till en praktikplats hos en mycket begåvad HR-chef, ett möte ska bokas in för att bolla idéer och framförallt få en känsla om jag passar där. Spännande, nervöst och pirrigt, samtidigt som detta är ett fruktansvärt bra steg i rätt riktning, för framtiden och för mig personligen. Wish me good luck!


Jag hade tänkt att hålla min septemberutmaning för mig själv men jag delar med mig den här, för att lättare hålla den samt att jag fick nollrespons av min familj. Ingen tror på mig, att jag kan hålla det, så nu jäklar ska jag bevisa att jag klarar det. SOCKERFÖRBUD. Godis, kakor, sött ja U name it. Jag tänker inte hardcore-rensa så FRUKT är Tillåtet, liksom mina proteintillskott. Men inget fabrikat av något slag. Upp till bevis!Arbetsrätten kallar på mig liksom diskberget och städningen. Jag ser fram emot kvällen då jag och frugan har träningsdejt på gymmet, Body Pump.

Thank God it´s Monday! Apropå disken... Och till er som fortfarande inte fått till det med träning och gnäller om värk & bilringar. 

TACK för en kanoninsats mina faddrar ! Utan er hade vi aldrig klarat vår Nollegrupp - Dansband. Vår insiration till bilden var lite SATS <3 

2 kommentarer:

  1. Har jag klarat godisförbud i ett år så...okej jag tror att du klarar dig 1 mån. Håller tummarna :) Lycka till ! Kram mamma <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Två dagar är ju alltid något :) Särskilt när M har suttit och tryckt godis i soffan varje kväll. Skåpet har riktigt svårt att få jämnt, i värsta fall ringer vi er ! Puss

      Radera