måndag 13 maj 2013

Jag lever.

Sjukdomen ändrar riktning och nu är det halsen som blivit utsatt. Rösten är nästintill obefintlig och att svälja är extremt onödigt, ja för smärtans skull. 

Lediga dagar där jag försökt fokusera på sömn men pga. den sjuka produktionen av slem vaknar jag 24/7 för att jag inte kan andas. Jag tjatar på de som gnäller på mig om att jag är en vekling. Andas genom ett sugrör så ska du få se hur det känns att ha sjuka luftrör. 

- Du kan ju inte vara andfådd av att gå i dem här trapporna? 
- Eh jo, jag kan ju inte andas normalt.
- Du ser ju inte sjuk ut. hahaha. 
- Men man ser ju inte mina luftrör dummer.  Med en utmärkt concealer från MAC kan vem som helst se pigg ut. 

åhh, galen blir jag men lycklig när en kund kom in, med samma tunga andning, samma frustration över den jävla pollensäsong som komma skall och astmamedicierna som gör en svullen och trött. Hej min vän som förstår mig! 

Om jag skulle vara gravid så var förra veckan första cravings uppstarten. En mjukglass varje dag startade jag PF:en med. Min ursäkt var som följande: Det är väl ungefär som att äta en fet yoghurt typ?

Denna vecka har vi båda bestämt att temat ska vara Protein, i alla dess former. Svullenheten från all kortison börjar göra sig påmind, känner mig oerhört vattning, som om jag skulle gå på världens steroidshot. Så med så få kolhydrater som möjligt, massa vatten och frukt/grönt kanske jag kan få schack på de extrakilona i form av vatten som satt sig på min arma kropp. Fortsätter med PF för att min mage gillar det och för att jag känner mig piggare på morgonen. 

Denna vecka ska sjukdomsbacillerna bort, för på lördag kommer hela tjocka släkten och grattar min älskade mor. En rapport ska i princip stå klar tills på fredag så jag måste lägga in en extra växel (Producerar som bäst när jag har hög press på mig) 

Ha en fin vecka ni fina människor, Lots of love <3 extra mycket kärlek till min älskade familj, ni är bäst. 

3 kommentarer:

  1. Hoppas du känner dig bättre snart!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag är optimist ;) nu till kvällen känns det lite bättre faktiskt !

      Radera
  2. Tack älskade Jossan <3 Tycker du är bäst...:) Se nu till att vila o kurera dig så du blir frisk ! Puss mamma o pappa <3

    SvaraRadera