onsdag 10 juli 2013

Stronger than yesterday

Oh yes, yes I am.

Gårdagens ryggpass känns rejält idag. Underbart när man får sån kontakt med vikterna och ryggen. Marklyft (huvudövningen) Många reps. Många ökningar. Nytt PB. 70 kg. Inget särskilt att skryta med men nästan        20 kg över kroppsvikt. Då är jag nöjd. Målet är att lyfta 100 kg. Det går nog. 
Rodd m stång
Magövning bänk
Latsdrag
Magövning Kettlebell
Ryggresningar på pilatesbol/golv
Magövningar TRX

På eftermiddagen fick M ut mig på en runda runt ån. 6.6 km. 37 min. Inget värdsrekord direkt men med fattiga energidepåer i kroppen var vi mer än nöjda när vi kom hem. Termometern visade 27 grader i skuggan så vi svettades som två idioter. Mysigt att träna tillsammans. Önskar att resan till Grekland blir av så vi kan få lite mer sådan kvalitetstid. Här hemma är det väldigt mycket jobb för hans del...

Nu har jag laddat med lasagne och proteinshake innan jag ska dejta gymmet. Har inte bestämt om axlarna eller armarna ska få svida idag än. Känslan får avgöra när jag kommer ner. Ikväll ska vi köra backintervaller i Hackefors. I mina gamla träningsbackar. Tjejerna/killarna ska få sig en rejäl omgång. Känner själv att baksida lår stramar lite för mycket för att sätta rekordhög fart. Men de andra får piskas ^^, Det ska jag se till !

Allt gott <3

2 kommentarer:

 1. Härligt med intervaller & att kunna träna tillsammans, vilken lyx.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bästa dosen för kärleken skulle jag nog vilja påstå :) Intervallerna fick vänta efter bristande motivation. Fick springa själv istället :)

   Radera