fredag 8 juni 2012

4x4 min intervaller

och det känns kan jag lova. Sista intervallen sprutade mjölksyra upp i rumpmusklerna. Det har jag nog aldrig känt förut, bara vid benböj och liknande. Har kört likadana intervaller, fast på skidor, i olika växlar, då är det armarna som sprutar av mjölksyra och sist benen. Sen att man har en idiotifarsa när det kommer till intervaller så har jag fått utsättas för sjuka intervaller i Åbysäckens alla backar. Om det är någon som är känd med Hackefors så vet ni vilka backar jag talar om... Springa med stavar där är INTE kul.

 FAN vad kul det var. Härligt att få pressa sig själv till max, svetten sprutade (ja faktiskt) och jag kände mig som en sluten enhet med cykeln. Ett underbart träningspass ! 

Marta levererar som vanligt och jag förvånas ständigt över hennes kreativitet och flyt som vi förs in i vecka för vecka. Fredagarna har förgyllt mina veckor i över ett halvår nu och det tänker jag definitivt fortsätta med.

Ladda batterierna för en hel dag, studentfirande för lillebror, mat & fika med familjen och sedan vidare på stor fest i Hjulsbro hos en gammal vän. En riktigt fin dag.

Trevlig helg allesammans <3

2 kommentarer:

 1. Tack Jossan!! Det är kul att hitta på nya upplägg till er, mitt fredagsgäng! Ni är ju där till 100%! Det blir en win win situation. Hoppas du har en toppen fin dag, det är du värd efter morgonens galna start!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut ! Härligt firande med väldigt mycket godsaker därför taggar vi om för en ny tränignsvecka :)
   Ses imorgon ! Kram

   Radera