fredag 16 augusti 2013

And off we go

Levande idag med en vanlig förkylning som går att behärska med nässpray, hostmedicin & panodil. Pjuh. Det tog bara 5 dagar med totalvila. 

Packat och klart. Jag hann äta frukost med Julia och lilla Clara imorse samt en fika med mor, far & bror. Tom ett snabbt telefonsamtal med mormor medan jag betalade mat på Ica. Ångest när buffé damp hem i brevlådan och jag lyckats handla mat för 7000 kr juni/juli. Och då har vi ätit hämtat cirka fyra ggr i veckan... Fy skäms på båda. Hösten lär bli hård om vi ska kunna ta oss till Thailand/Malaysia. 

8 dagar utan träning, 3 kg lättare men känner mig flötigare än på riktigt länge. (Antagligen sitter det bara i huvudet) men magmusklerna försvinner fort om man dricker alkohol, äter flötmat och inte tränar. Pust. Hoppas kunna nyttja gymmet när vi är borta. Promenera på löpbandet är väl det minsta man kan begära om ack så tråkigt! 

Ha en trevlig helg ni filurer :) 


Min lilla ögonsten som jag kommer skämma bort de närmsta åren <3 


God mat på Aioli igårkväll ^^, 


Och så en liten härlig quote !! 

2 kommentarer:

  1. Bästa tapasstället i Linköping! Älskar deras mat!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja men herregud så gott. Igår lyckades de verkligen. I våras blev vi faktiskt besvikna för att de då serverade maten kall! Men igår. Mums :)

      Radera