onsdag 2 januari 2013

Utmaning 18 dagar!

Eftersom jag dragit på mig x-antal sjukdomar så kan jag inte trimma kroppen på gymmet innan vi åker till varmare breddgrader. Däremot kan jag ju faktiskt reglera kosten. Den behöver stramas åt då den ena leder till det andra och det har verkligen gjort att hela kroppen är i obalans. Ingenting vill fungera som det ska, så mycket kan jag säga.

Därför ska jag utesluta kolhydrater (särskilt synliga) alkohol och läsk i 18 dagar.
Den senaste månaden har jag dragit i mig 1-2 liter pepsimax per dag, druckit vin/glögg säkert en fyra dagar i veckan (Ärlig är det bästa att vara) och ätit godsaker VARJE DAG. Det funkar inte med alla min åkommar jag har. Och det funkar definitivt inte om man vill att musklerna ska synas lite mer, och de där älskade kärlekshandtagen som visar sig ibland. Inga stora problem, men nu vill jag se resultat. 

Första dagen är snart avklarad, det har gått finemang. Allting handlar bara om inställning. Allt är möjligt. Hoppas på att börja träna lite lugnare i nästa vecka, men nu är det fokus på att bli helt frisk! Orkar bara vara vaken i några ynka timmar innan jag slocknar i soffan igen. Som tur är har jag lyckats öppna skolböckerna idag och boken jag läser för tillfället är nog bästa boken hittills inom HR-området. Den andra boken har jag liksom resten av kurskamraterna ratat. 16 dagar till tenta. 18 dagar till thailand.

Längtar är bara förnamnet.
God fortsättning //jossan <3

4 kommentarer:

 1. Å så skönt att åka till Thailand, vill tillbaka NU!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja verkligen, den här tiden på året, när granen börjar barra och slasket irriterar en, då är det skönt att åka iväg.
   Längtar som tusan :)

   Radera
 2. och så 17 dagar till revy : )

  Tre toppendagar på raken =0

  SvaraRadera
  Svar
  1. hihi, ja ! Men den första av dem tre dagarna hoppar jag gärna :O
   Kram

   Radera