onsdag 16 januari 2013

Mozart & Walen

ligger mig varmt om hjärtat. Ett litet utdrag från vår gemensamma blogg, jag och frugan.


All good things comes to an end

Och sa var det dags att saga det.
Melankoli. Det berör stamningslaget. Enormt mycket.
16 dagar kvar att leva utan skuld, prestationsangest, masten & vagskal.
16 dagar kvar av ren lycka & eufori som om vi vore berusade av livets drog.


"Those who live passionately teach us how to love, Those who love passionately teach us how to live"


Bali var & ar en underbar liten O som verkligen berorde oss pa djupet. Ubud med sin sota charm och underbara gastvanlighet. Kuta, som faktiskt lamnade avtryck i vara hjartan, utan att vi kanske inte vet om det annu.
Vad vi vet ar att vi traffade otroliga manniskor fran alla delar av varlden som gav oss mer energi an nagonsin.
Samtal som var djupa likt marianergraven. Samtal som var ytliga likt ett blodkarl. Natter sa sena att vi fick fejka var nattsomn. Dygn fyllda av skratt, dans & sang att vi nastan kunde lata varlden sta still. Bali ar och forblir vitt.

Nu ar vi ater i Thailand som tyvarr bestar utav alldeles for mycket sexhandel som vi tvingas bevittna. Men ocksa ett underbart landskap med trevliga manniskor & vackra strander. For att lata oss sjalva ga in pa Walking street var vi tvungna, pa Linneas 20-arsdag, att supa ner oss totalt. Men fick oss ett gott skratt da en i sallskapet beslot sig for att delta i Ladyboyshowen vilket endast kunde bli succe. Kvallen var lyckad & minnet har vi konserverat for alltid.

Storm, tsunami, orkan - vad vet vi. Vi njuter av nuet och suger in vartenda fragment.

2 kommentarer:

  1. Bali låter ljuvligt. Närmaste jag kommit det var Dominikanska republiken, både fantastiskt och fasansfullt. Undrar om Bali funkar med barn? Vad tror du?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja aboslut, Bali ligger mig varmt om hjärtat. Vi träffade ju dock kanske inte några barnfamiljer (för dyrt antar jag). Men maten är organisk, inga gifter eller bakterier där inte. På den östra sidan finns det underbar hotellanläggningar med delfiner som dyker titt som tätt. Med en enkel båttur kan man ta sig till de naturreservat som också är magiska. Men främst vänder sig Bali och den centrala delen till yogis, konstnärer, artister och "hippies". En härlig kombo av allt. Ja du förstår, Im in loove.

      Radera